Groen licht…

Na twee keer afgelasting door corona…
Groen licht voor Zuidenveld Schoonebeek 2022


Het land gaat los. De beperkingen worden opgeheven. We kunnen de draad weer oppakken. De twee jaar geleden gestaakte voorbereidingen voor het Zuidenveldfeest kunnen worden hervat. Er vanuit gaande, en in de hoop, dat corona de komende maanden de kop niet opnieuw opsteekt; gaan we in juli samen Zuidenveld vieren. Als organisatie zijn we uiteraard blij dat er weer uitzicht is op een meer normaal leven.
Wij hopen dat u er samen met ons voor gaat en weer aan de slag gaat met het maken van straatversiering, de bouw van een praalwagen of een ereboog.
Wij verzoeken de buurten om opnieuw opgave te doen van aan te brengen straatversiering en de bouw van een praalwagen of boog. De twee jaar geleden ontvangen aanmeldingen zijn wellicht niet meer actueel.
Aanmelden kan bij onze secretaris via 06-29454729 of door een mail te sturen naar zuidenveld.schoonebeek@planet.nl. Ook voor nadere informatie of overleg kunt u hier terecht.
Als plaatselijke organisatie buigen wij ons samen met de Tentoonstellingsvereniging (TTV) nog over de invulling van het programma. Dat is uiteraard mede-afhankelijk van de financiële middelen die beschikbaar zijn en komen. Zo pakken wij de sponsoractie binnenkort weer op. Wij houden u op de hoogte via onze website en maandblad De Jaknikker.
Voor TTV staat inmiddels vast dat op de vrijdag de rundvee- en rijpaardenkeuring zal worden gehouden. Op de zaterdag is er dan ruimte voor de stamboekkeuring van Welshpony’s en Texeler schapen en uiteraard het concours hippique.