Logo zuidenveld horizontaal met tekst

Lid worden

LEDEN EN VRIENDEN

Leden:

Iedereen kan als lid het Zuidenveld een warm hart toedragen. Men heeft de mogelijkheid om lid te worden van de vereniging voor een bedrag van €15,00 per jaar.

Als lid krijgt men de uitnodiging voor de ledenvergadering welke gehouden wordt in het voorjaar van ieder jaar. Daarnaast ontvangt ieder lid een catalogus en 2 consumptiemunten gedurende het evenement op vertoon van een bon.

U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap door hier te klikken, het formulier in te vullen en te sturen aan het secretariaat. Het formulier mag ook digitaal worden toegezonden.

Vrienden:

Iedereen kan als vriend het Zuidenveld een warm hart toedragen. Wanneer iemand zich als vriend aanmeldt, dan krijgt diegenen een naamsvermelding op een prachtig houten bord dat geplaatst wordt op het Zuidenveldterrein gedurende het gehele evenement. Tevens wordt de vriendenlijst gepubliceerd op deze website.

In mei betalen de vrienden via een automatische incasso €50,00. Voorwaarde is dat een vriend ook lid is van het Zuidenveld. Als vriend zijnde wordt er een verbinding aangegaan voor minimaal 5 jaar met het Zuidenveld.

U kunt zich aanmelden als vriend door hier te klikken, het formulier in te vullen en te sturen aan het secretariaat. Het formulier mag ook digitaal worden toegezonden.

secretariaatzuidenveld@gmail.com